Jordan  van der Maas 
Beleeft de natuur op een unieke manier 

Al mijn informatie op deze website  

Welkom op mijn website. Mijn naam is Jordan van der Maas, 21 jaar en gepassioneerd (wildlife)filmmaker. Op deze website vertel ik mijn verhaal, en vind je alle informatie over mijn films en producties. Hoe dit allemaal tot stand is gekomen kun je vinden op de volgende pagina. Ook sta ik open voor al uw vragen en belangstelling. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. 

Natuurrijk Nederland wordt een drieluik!

Nieuwe informatie over het project Natuurrijk Nederland! Natuurrijk Nederland wordt een driedelige filmserie. Met onder andere een bijzondere kijk in het geheime leven van de das. Het tweede project voor Natuurrijk Nederland. In het afgelopen jaar zijn er al heel wat bijzondere beelden verzameld, maar we zijn er nog niet helemaal. In het volgende seizoen hopen we de rest van de puzzel compleet te maken. Bekijk meer

Waar ik voor sta 

Ontdek de onze prachtige natuur, door middel van natuurfilms, documentaires en promotie video's. Ik ben overal te vinden en doe er alles aan om onze schitterende omgeving, en haar wonderschone natuur op de kaart te zetten. 

Ik trek graag de aandacht om de natuur een stem te geven. Want dat is waar ik voor sta. Bescherming, herstel en behoud van onze prachtige natuurgebieden. Ik breng de pareltjes van ons landschap op bijzondere wijze in beeld om te presenteren voor publiek. Ik wil mijn kijkers bereiken en overhalen om anders naar ons landschap te kijken, en te laten zien hoe mooi en bijzonder de natuur in eigen land kan zijn, als je er voor open staat.


 

Kaart