Jordan  van der Maas 
Beleeft de natuur op een unieke manier 

Al mijn informatie op deze website  

Welkom op mijn website. Mijn naam is Jordan van der Maas, 21 jaar en gepassioneerd (wildlife)filmmaker. Op deze website vertel ik mijn verhaal, en vind je alle informatie over mijn films en producties. Hoe dit allemaal tot stand is gekomen kun je vinden op de volgende pagina. Ook sta ik open voor al uw vragen en belangstelling. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier. 

De das weer volop in beeld

Voor de nieuwe productie Natuurrijk Nederland staat de das weer volop in de belangstelling bij de filmers. Na een aantal succesvolle filmavonden/tel-avonden met dassentellers van Staatsbosbeheer, hebben we alweer heel wat schitterende beelden kunnen maken. Opnieuw speelt de das weer een belangrijke rol in een film, waar vooral de welvaart van de biodiversiteit in Nederland aan het hoofd staat. Ook maken we extra beelden om te kunnen gebruiken voor een aparte documentaire over de das. Deze is nu ook officieel in productie gegaan. 

Waar ik voor sta 

Ontdek de onze prachtige natuur, door middel van natuurfilms, documentaires en promotie video's. Ik ben overal te vinden en doe er alles aan om onze schitterende omgeving, en haar wonderschone natuur op de kaart te zetten. 

Ik trek graag de aandacht om de natuur een stem te geven. Want dat is waar ik voor sta. Bescherming, herstel en behoud van onze prachtige natuurgebieden. Ik breng de pareltjes van ons landschap op bijzondere wijze in beeld om te presenteren voor publiek. Ik wil mijn kijkers bereiken en overhalen om anders naar ons landschap te kijken, en te laten zien hoe mooi en bijzonder de natuur in eigen land kan zijn, als je er voor open staat. 


 

 


 

Kaart