Naturescenes producties
Beleef de natuur op een unieke manier 

Het laatste nieuws

Ik zit nooit stil en ben altijd weer bezig met iets nieuws. Nieuwe films, kleinere producties of promotievideo's. Reden genoeg om een extra nieuws pagina aan te maken om al mijn activiteiten en bezigheden te delen.

  Recente bezigheden

9 januari 2020: Hoera 2020 is aangebroken, en daarmee ook weer een nieuw avontuur. De afgelopen maanden is er al flink geschreven voor de nieuwe film Koningsdiep. Hierbij krijg ik veel hulp van Stichting Beekdallandschap Koningsdiep, die mij veel belangrijke informatie hebben meegegeven over de achtergrond van dit unieke natuurgebied. Kijk voor meer info op Film: Koningsdiep.  

30 november 2019: Eindelijk was het zover. Op vrijdagavond 29 november was de feestelijke première van Leven in het Veen. Bij It Damshus in Nij Beets. Hierbij waren vrienden, familieleden en kennissen van de makers aanwezig. De avond werd geopend door Henk de Vries (directeur van It Fryske Gea) Daarbij bracht hij de bijzondere waarde van onze laagveen-moerassen onder de aandacht. Het is namelijk van groot belang dat deze prachtige gebieden worden beschermd en behouden. Het was een groot succes en iedereen heeft genoten van Leven in het Veen. Het was een unieke kijk in de schitterende natuur in het Hart van Friesland.

Kaart