Jordan  van der Maas 
Beleeft de natuur op een unieke manier 

Film: Koningsdiep, een avontuurlijke reis stroomafwaarts  

Het Beekdal van het Koningsdiep. Ik kwam er al vaak om van de natuur te genieten. Dit gebied speelt daarom ook een uiterst belangrijke rol in mijn zelfontwikkeling. Eerder is dit gebied al de setting geweest voor mijn eerste film. Maar na een aantal jaar kan ik dit gebied nog steeds niet loslaten. Er valt namelijk nog zoveel meer te vertellen over dit unieke en oeroude natuurgebied. Zoals het ontstaan uit de ijstijd en de unieke samenhang van de kringloop van het leven. Slechts een aantal hiervan kwamen bij mijn eerste film aan bod. Maar het volledige verhaal over het Koningsdiep is nooit verteld. Vandaar deze tweede kans in een geheel nieuwe ontwikkeling.  

Verloop van het proces 

Dit is pas het begin van een nieuw avontuur dat ook weer volledig self-supporting zal zijn, en nog steeds verder uitgestippeld zal moeten worden.  Gewoon een paar enthousiastelingen met ieder z'n eigen specialiteiten binnen het filmvak. Van montage tot muzikale composities, tot cameraman en veldkenner. Daarbij gaan we lekker aan de haal met het schrijven van een eigen soundtrack. En proberen we met vernieuwde kennis en techniek de mooiste natuurbeelden te maken. Maar vooral een uniek samenwerkingsverband aangaan, waarin iedereen zijn eigen passie en specialiteit uit kan breiden, en nieuwe uitdagingen aan zal gaan. 

Duur van het project

Om een hoop stress en ergernis te besparen zal dit project geen deadline hebben. We nemen alle tijd om een mooie film te kunnen maken. Na een jaar zullen we pas een inschatting kunnen maken hoe lang het proces gaat duren. Maar ondertussen blijf ik ook gewoon lekker actief op mijn social-media kanalen.   


Kaart