jordan van der maas 

Films-documentaires-muziek-video's-media creatie

waarmee kan ik u van dienst zijn?  

Wilt u een activiteit organiseren zoals een leuke filmvertoning, een gastles of een excursie? Dan ben ik u graag van dienst. Op deze pagina biedt ik een aantal leuke mogelijkheden voor het organiseren van leuke activiteiten met betrekking tot onze schitterende Nederlandse natuur. Voor vragen en tarieven kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. 

verzorging van filmvertoningen

Op aanvraag verzorg ik graag filmvertoningen voor allerhande organisaties als activiteitencentra 's, scholen, buurthuizen, filmhuizen en verzorgingstehuizen. Omdat niet alle films even lang duren is het mogelijk om meerdere films achter elkaar te draaien. In overleg kunnen we daarvoor een leuk programma in elkaar zetten. Vooraf licht ik de film die we gaan kijken toe en vertel ik achteraf wat leuke ins en outs over de momenten achter de schermen. Tijdens de gehele vertoning sta ik open voor alle vragen en reacties vanuit het publiek. Tevens kunnen er altijd pauzes worden ingelast.

De volgende films die ik tijdens een filmpresentatie voor kan draaien zijn...

de natuurfilm excursie 

Ook voor het organiseren van gastlessen en excursies houd ik me graag aanbevolen. Dan neem ik uw klas of groep graag mee naar een gebied waar ik heb gefilmd: om daar op zoek te gaan naar mooie planten en dieren die daar leven. Nog leuker zal zijn als de deelnemers dan zelf ook een camera meenemen om zelf wat foto's of video's te maken. Het belangrijkste doel van deze excursie is mensen anders naar de natuur te laten kijken: om de natuur op een nieuwe en leuke manier te herontdekken. 

Tijdens de excursie is er altijd ruimte voor pauzes en zorg ik voor koffie en thee. Wel raad ik u aan om zelf eten mee te nemen en te zorgen voor goede buitenkleding en schoeisel (dat vies mag worden). 

praktische aandachtspunten

- Bij aanvraag van een filmvertoning zal het natuurlijk het mooiste zijn als alle voorzieningen, zoals beamer, scherm en geluidsapparatuur standaard aanwezig zijn. Zo niet? Dan kunnen we altijd op zoek gaan naar andere oplossingen. 

- Voor het organiseren van excursies geldt reizen op eigen vervoer. Bij aanvraag van een excursie is het in overleg altijd mogelijk om een aangepast en flexibel programma te maken, aangepast op de doelgroep.  


Kaart