jordan van der maas 

Films-documentaires-muziek-video's-media creatie

waarmee kan ik u van dienst zijn?  

Heeft u zin om samen met mij leuke filmvertoningen te organiseren? Ontdek hier mijn aanbod voor het organiseren van leuke filmactiviteiten voor jong en oud! Voor verdere vragen, contact en tarieven kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via het onderstaande contactformulier.

filmvertoningen op verzoek.

Wil jij samen met mij leuke natuurfilmvertoningen organiseren? Dat kan! Ik kom graag langs om filmpresentaties te verzorgen voor allerlei organisaties als activiteitencentra, scholen, buurthuizen, filmhuizen, verzorgingstehuizen enz. Al met al om iedereen de mogelijkheid te bieden om meer van onze prachtige natuur en omgeving te ontdekken.

In overleg kunnen we een leuk programma in elkaar zetten. Zo kan er voor één of meerdere films worden gekozen per vertoning en is er altijd ruimte voor pauzes tijdens het draaien van de films. Na de film sta ik altijd open voor alle vragen vanuit het publiek en vertel ik graag over de leukste momenten achter de schermen.

Qua voorzieningen zal het super mooi zijn als het benodigde apparatuur, zoals een beamer, scherm en geluidsinstallatie al klaar staan in de zaal. Zo niet? Dan kunnen we altijd opzoek gaan naar een passende oplossing.

het volledige filmaanbod.

(45 minuten) Een kijkje in de verborgen wereld van planten en dieren in het beekdal van het koningsdiep.

(50 minuten) Een leerzame natuurfilm over de laagveengebieden in het hart van Friesland.

(190 minuten) Een leerzame drieluik waarin de waarde en het belang van natuur in eigen land centraal staat.Kaart