Naturescenes producties
Beleef de natuur op een unieke manier 

Heeft u een vraag of wilt u een evenement boeken? 

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt mij altijd vrijblijvend mailen of bellen. Als u geïnteresseerd bent in mijn films lees dan vooral verder. Hier bied een aantal leuke mogelijkheden aan.   

Activiteiten agenda 

Link voor reserveren bij It Damshus: http://damshus.nl/body.php?page=471

Geen zin om te wachten? Naast vertoningen in filmhuizen en bioscopen verzorg ik ook graag lezingen en filmpresentaties op verzoek.    

programma: Voor de film begint stel ik me voor en vertel ik kort over hoe deze film tot stand is gekomen. Daarna starten we de film, die uiterlijk 50 minuten gaat duren. Na de film vertel ik het verhaal achter de schermen, door middel van een foto-presentatie en making-off video's. En is er achteraf gelegenheid om alle vragen van het publiek te beantwoorden. 

Tarieven: Voor eventuele prijsopgave kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via het onderstaand contactformulier. En ga ik er vanuit dat alle voorzieningen om de film te draaien al aanwezig zijn. Zoals scherm, beamer en geluid. Als dat niet het geval is kunnen we altijd in overleg en in samenwerking iets regelen. En kom ik vooraf graag langs om de film te testen en neem ik zelf een laptop mee. 

Als u interesse heeft in dit aanbod kunt u me altijd benaderen via het contactformulier. Of bel snel naar 0640564473. Dit geld ook voor Licht en Leven, die ik ook nog voor u kan draaien. 

Kaart