Jordan van der Maas 
Beleeft de natuur op een unieke manier 

Contact en agenda. 

Dit is de pagina waar alle informatie over mijn filmvertoningen wordt weergegeven. Voor verdere vragen en opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via het onderstaande contactformulier. Wilt u samen met mij een evenement organiseren? Lees dan vooral verder. 

Vaak organiseer ik in samenwerking met plaatselijke activiteitencentra leuke filmvertoningen. Meestal bij  buurthuizen en zorggroepen. Maar ook plaatselijke hobbyclubs en verenigingen. Het programma kan altijd vooraf worden besproken. Meestal begint de filmvertoning met een kleine presentatie vooraf. Daarna start de film en is er bij afloop uiteraard tijd voor een vragenronde. Dit is een concept die ik u als organisatie aan kan bieden. Als u geïnteresseerd bent in dit aanbod kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. 

Alle filmvertoningen afgelast vanwege corona.

Helaas, we moeten ons aan de coronaregels houden. Ook in de filmzalen. Daarom zijn alle filmvertoningen voorlopig afgelast. Jammer genoeg is het nog altijd onduidelijk hoelang deze pandemie gaat duren. We hopen dat alles weer snel open kan, en er weer volop gedraaid kan worden. Tot die tijd moeten we afwachten en komen we vanzelf met nieuwe vertoningen. 


 


Kaart