Jordan  van der Maas 
Beleeft de natuur op een unieke manier 

Heeft u een vraag of wilt u een evenement boeken? 

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt mij altijd vrijblijvend mailen via het onderstaande formulier. Als u geïnteresseerd bent in mijn films lees dan vooral verder. 

Alle voorstellingen voorlopig afgelast vanwege Corona!!! 

Helaas we moeten voorzorgsmaadregelingen treffen. Ook in de filmzalen. Daarom zijn voorlopig alle filmvertoningen afgelast. De meeste worden verplaatst naar een andere datum. Wanneer dat is wordt later bekend gemaakt. Dus hou de website of de sociale media in de gaten. 

Naast vertoningen in filmhuizen en bioscopen verzorg ik ook graag lezingen en filmpresentaties op verzoek.    

programma: Voor de film begint stel ik me voor en vertel ik kort over hoe deze film tot stand is gekomen. Daarna starten we de film, die uiterlijk 50 minuten gaat duren. Na de film vertel ik het verhaal achter de schermen, door middel van een foto-presentatie en making-off video's. En is er achteraf gelegenheid om alle vragen van het publiek te beantwoorden. 

Als u interesse heeft in dit aanbod kunt u me altijd benaderen via het contactformulier.


Kaart