jordan van der maas 

Films-documentaires-muziek-video's-media creatie

activiteiten met betrekking tot natuur.

Heb jij zin om samen met mij leuke activiteiten te organiseren? Zoals een filmvertoning, workshop of excursie? Ontdek hier mijn aanbod voor het organiseren van leuke natuuractiviteiten voor jong en oud!

  • Natuurfilm.
  • Natuurfilm.
  • Korte natuurfilm.
  • Korte natuurfilm.

filmvertoningen op verzoek.

Wil jij samen met mij leuke natuurfilmvertoningen organiseren? Dat kan! Ik kom graag langs om filmpresentaties te verzorgen voor allerlei organisaties als activiteitencentra, scholen, buurthuizen, filmhuizen, verzorgingstehuizen enz. Al met al om iedereen de mogelijkheid te bieden om meer van onze prachtige natuur en omgeving te ontdekken. 

In overleg kunnen we een leuk programma in elkaar zetten! Zo kan er voor één of meerdere films worden gekozen per vertoning en is er altijd ruimte voor pauzes tijdens het draaien van de films. Na de film sta ik altijd open voor alle vragen vanuit het publiek en vertel ik graag over de leukste momenten achter de schermen.

Qua voorzieningen zal het super mooi zijn als het benodigde apparatuur, zoals een beamer, scherm en geluidsinstallatie al klaar staan in de zaal. Zo niet? Dan kunnen we altijd opzoek gaan naar een passende oplossing.

Aanbod voor scholen. 

Het overdragen van natuurkennis op de volgende generatie is erg belangrijk! Daarom ben ik ook inzetbaar voor scholen en informatiecentra voor het verzorgen van workshops, gastlessen en natuurexcursies. 

Workshop- Films en documentaires maken: In deze workshop leer je doormiddel van vijf stappen hoe je op de juiste manier aan de slag gaat met het maken van een goede Film, documentaire of video. Echt een workshop om samen met jouw klas of groep de handen uit de mouwen te steken! In een korte tijd ga je aan de slag met een aantal uitdagende opdrachten en krijg je advies over het monteren van beeldmateriaal en het plannen van je filmopnames. Erg handig als je bijvoorbeeld een docu wilt maken van jouw profielwerkstuk, examenopdracht of zelf aan de slag wilt gaan met het maken van films.  

Gastlezing- Hoe onze natuur werkt: Tijdens deze presentatie leer je het allerbelangrijkste wat je moet weten over hoe onze natuur werkt in samenhang met allerlei ontwikkelingen en processen die de kringloop van onze natuur draaiende houdt. Op deze manier leer je de natuur in het algemeen beter te begrijpen en leer je leuke feitjes over wilde dieren!

Excursie- Anders kijken: Het leukste aan de natuur is dat je meer gaat zien als je er anders naar kijkt! Daarom neem ik jouw klas of groep graag mee het veld in om onze schitterende natuur te gaan ontdekken en te kijken naar welke planten en dieren er leven. Hoe tof is het dan om ook zelf een camera mee te nemen om mooie natuurbeelden te maken! 

contact en tarieven.

Ben je geïnteresseerd in een activiteit of heb je vragen over de kosten van een activiteit? Je kan altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier op de volgende pagina. 


Kaart